Holdbeskrivelser

HOLDNAVNBESKRIVELSE
Svøm-Plaskehold. 4-7 årLille bassin. Dette hold til små børn eller børn som er nye svømmere og primært skal have tryghed, vand-tilvænning og leg. I den ene ende af bassinet være plads til forældre/barn. Kun en forældre i bassinet. I den anden ende vil der være tryghed og leg med en træner. Her skal barnet kunne klare sig selv uden forældrene.

Dybden i lille bassin er 80-90 cm. Hold øje med om barnet begynder at fryse. NB. Barnet skal være renlig – en lækage (tis, afføring, opkast) betyder, at vandet skal chok-klores og hallen lukkes nogle dage.
Svøm-Begynder. 5-8 år.Lille bassin. Dit barn er helt fortrolig med vandet og er ikke bange for udfordringer. På holdet er der stadig lege, men mere fokus på øvelser med svømmeteknik. Holdet er trinet efter plaskehold og for dem, som endnu ikke er parate til stort bassin. Lille bassin dybden er 80-90 cm.
Svøm-Fortsætter. 7-12 år.Stort bassin: Dit barn har tidligere gået til svømning og kan svømme på dybt vand uden hjælpemidler. På holdet lærer vi de store stilarter; bryst, crawl og rygcrawl gennem leg, samarbejde og øvelser.
Svøm-Øvede. 10-15 år.Stort bassin. Første del er undervisning i de kendte stilarter – crawl, rygcrawl, brystsvømning, samt afsæt, vending og (enarms)butterfly. Anden del er der spot på skiftende aktiviteter som udspring, dykketeknik, snorkel og maske, livredning, vandpolo, mv.
Voksen svømning 18-65 årMotionssvømning for forældre til børn tilmeldt et svømmehold. De to miderste baner. Hold til højre. Overhal ikke, men vend om. Herresiden langsom. Damesiden hurtig.
Styrketræning søndag kl.1630-1800 og fredag kl. 1630-1730Gratis for svømmere. En god måde at opbygge muskelmasse på.