Holdbeskrivelser

Hold på Nexs

Spring Mini
Trænere: Frida, Sofie og Rigmor
Tid og sted: NEXS, tirsdage fra 16.30-18.00
Første træning: Tirsdag d. 5. september 2023

Aldersgruppe: 6-9 år
På Spring Mini arbejdes der med de helt basale øvelser indenfor gymnastik. Dvs. balance, koordination, styrke, smidighed og en generel kropsbevidsthed. Der kommer til at blive arbejdet en del med kolbøtter, håndstand, vejrmøller samt hop i minitrampolin, og hvis du bliver rigtig dygtig, kan du måske få lov at prøve kræfter med salto, flikflak og kraftspring til slut i sæsonen.Der vil også til hver træning indgå forskellige rytmesekvenser, hvilket primært vil foregå som en del af opvarmningen. På vores begynderhold er musik, leg og samarbejde fortsat en stor del af træningen. Det er vigtigt, at gymnasterne kommer til hver træning, hvilket gør at alle får mest muligt ud af sæsonen og gør at trænerne har de bedste forudsætninger for at planlægge en god træning hver gang. Skulle gymnasten blive forhindret i at deltage til træningen, skal der meldes afbud til trænerne i god tid

Spring Max
Trænere: Margrethe, Vigga og Lea
Tid og sted: NEXS, mandage fra 16.30-18.30
Første træning: Mandag d. 4. september 2023
Aldersgruppe: 9-12 år
Holdet er for alle gymnaster i alderen 9-12 år, som har lyst til at lære nye sping og som elsker gymnastik. Du må gerne have gået til gymnastik før. Vi arbejder med grundelementerne indenfor springgymnastik og du vil blive udfordret både på det rytmiske og springmæssige. Gymnasten skal være indstillet på at komme til hver træning og have gåpåmod. Kommer gymnasten ikke, skal der meldes afbud til trænerne i god tid.

Hold på DCL – Den Classenske Legat skole

Microspringerne
Trænere: Frida, Margrethe og Vigga
Tid og sted: DCL, tordage 16.30-17.30 (halv sæson, til og med torsdag d. 21/12-23)
Første træning torsdag d. 12/10
Aldersgruppe: 4-6 år

På microspringerne arbejder vi med de helt basale øvelser indenfor gymnastik og leg. Dvs. balance, koordination og styrke. Øvelserne involverer blandt andet tumling, kolbøtter, trille, hoppe, stå på hænder ligesom der er plads til musik og leg. På microspringerne lærer du med andre ord at holde styr på din krop – også når den står på hovedet. Vi arbejder henimod at lave kolbøtter, vejrmøller og hoppe i minitrampolin. Leg vil være en stor del af timen hver gang.
Forældre/bedsteforældre bedes vente i forhallen under træningen.

Minispringerne
Trænere: Frida, Margrethe og Vigga
Tid og sted: DCL, tordage 17.35-19.00 (halv sæson, til og med torsdag d. 21/12-23)
Første træning torsdag d. 12/10
Aldersgruppe: 6-9 år

På MiniSpringerne arbejdes der med de helt basale øvelser indenfor gymnastik. Dvs. balance, koordination, styrke, smidighed og en generel kropsbevidsthed. Der kommer til at blive arbejdet en del med kolbøtter, håndstand, vejrmøller samt hop i minitrampolin, og hvis du bliver rigtig dygtig, kan du måske få lov at prøve kræfter med salto, flikflak og kraftspring til slut i sæsonen. På vores begynderhold er musik, leg og samarbejde fortsat en stor del af træningen. Det er vigtigt, at gymnasterne kommer til hver træning, hvilket gør at alle får mest muligt ud af sæsonen og gør at trænerne har de bedste forudsætninger for at planlægge en god træning hver gang. Skulle gymnasten blive forhindret i at deltage til træningen, skal der meldes afbud til trænerne i god tid.