Ski-tur til Tjekkiet i uge 7

GF81 arrangerer i samarbejde med JeresSkiRejser en tur til Tjekkiet i uge 7 for aktive GF81 medlemmer, hvor vi har opnået en fordelagtig pris som gruppe. Vi har 30 pladser i et fly søndag 13.02 til søndag 20.02. GF81 trænere vil tilbyde gratis undervisning til nybegyndere (5-9 år) og øvede (9-14 år). Tjek at der er nok ledige pladser til hele familien, før du tilmelder dig.

  • GF81 beder om forståelse om der kan være fejl eller misforståelse omkring tilmeldingen på vores hjemmeside. Det er først ved tilmeldingen hos JeresSkiRejser rejsebestemmelserne er gældende. Læs https://jeresskirejse.dk/bestemmelser/

Priserne er for aktive GF81 medlemmer

  • Er du ikke medlem af GF81, men forældre eller søskende til et aktivt GF81medlem kan du enten tilmelde dig “skihold for familie” før du kan tilmelde dig “Fly- skitur”. ‘
    • Eller
  • Du kan også se om der et ledigt hold som du som forældre eller søskende har lyst til være på og bruge – så bliver du nemlig aktiv medlem af GF81.

GF81 tager forbehold for fejl og opdateringer omkring rejsen. Du kan læse nærmere om rejsen på vedhæftet papir. God rejselyst.